Cocozhi


Kényeztető csokiital a család minden tagjának

CocozhiOkoskakaó

A legjobb segítség dolgozatírás, felelés előtt… vagy éppen vizsgaidőszakban (azoknak is, akik nem szeretik a kávét).
A keringésre gyakorolt jótékony hatásának köszönhetően serkenti az agyműködést.

Ganodermakivonatot is tartalmazó instant italpor, mely csokoládés ízzel kényeztet. A fenséges kakaóaromán kívül a ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is megtapasztalhatod. Csak öntsd egy csésze forró vízbe, keverd meg, és máris élvezheted a frissítő italt!

Jó hír a dohányosoknak: A kakaó rendszeres fogyasztása kiegyensúlyozott módon képes javítani szervezetünk keringési mutatóit.

Tápanyagtartalom: 100 g termékben 32 g termékben
Energia 403,5 kcal 129,1 kcal
Szénhidrát 71,9 g 23 g
Fehérje 7,3 g 2,3 g
Zsír 8,8 g 2,8 g
Transz-zsírsav (< 0,1%) nem kimutatható
Kálium 620 mg 198,4 mg
Kálcium 490 mg 156,8 mg
Foszfor 330 mg 105,6 mg
Nátrium 150 mg 48 mg
C-vitamin 59,1 mg 18,9 mg
B3-vitamin 17,3 mg 5,5 mg
Koleszterin 14 mg 4,5 mg
Vas 6 mg 1,9 mg
  • Megnevezés:

    Cocozhi

  • A doboz tartalma:

    20 tasak x 32 g

  • Fogyasztói ár:

    7.335 Ft /doboz (367 Ft /tasak)

  • Törzsvásárlói ár:

    5.730 Ft (287 Ft /tasak)

  • Megrendelés: itt

A

kakaó

a mályvafélék családjába tartozó faj. Gyümölcse, a kakaóbab fontos élelmiszeripari alapanyag: ez a kakaóvaj, a kakaópor és a csokoládé alapanyaga.
A kakaót a közép-amerikai indiánok (maják, aztékok, olmékok stb.) szentként, a belőle készült italt pedig az istenek italaként tartották számon.
A kakaó főbb hatóanyagai: fermentált magban 1–2% teobromin, 0,2–0,3% koffein, nyomokban teofillin, kb. 5% katechincserzőanyag, polimer procianidin, 50–60% zsíros olaj.
A kakaót elsősorban fűszerként használják. A wellness-iparban a csokoládémasszázs is igen elterjedt a magas kakaóvaj tartalmú csokoládéban található hatóanyagok bőrtisztító, ápoló és méregtelenítő hatása miatt. A kakaóvaj teobromin tartalmánál fogva külsőleg segíti a zsírégető folyamatokat. A flavonoidok gátolják a bőr öregedéséért felelős szabadgyökök képződését.

Egyéb jó tulajdonságai: A kakaó gazdag flavonoidokban, ami a szív- és érrendszerre van jó hatással. A flavonoidok antioxidánsként viselkednek. Az utóbbi években a tudósok megállapították, hogy az antioxidánsokban gazdag ételek rendszeres fogyasztása csökkenti az olyan – véredényekhez kötődő – problémák kialakulásának veszélyét, mint például a magas vérnyomás, agyvérzés és egyéb szívbetegségek.

A

ganoderma

jó tulajdonságai: A modern tudomány felfedezte, hogy mennyire kiválóan tudnak a szervezetre hatni a ganodermában fellelhető tápanyagok, és milyen előnyösek az egészségre nézve. A ganodermában megtalálható aktív alkotóelemeket, gyűjtőnéven „semlegesítő elemeknek” nevezték el. A „semlegesítő elemek” olyan tápanyagok, melyeknek gyógyító, terápiás hatásai vannak. Az aktív alkotóelemek a következők: poliszaharidok, triterpének, adenosin, szerves germánium. Tulajdonságaik a következő előnyökkel járnak:

  1. erősítik az immunrendszert
  2. javítják a vérkeringést
  3. növelik a testben az oxigénszintet
  4. semlegesítik a test savasságát.

vissza a főoldalra

Vélemény, hozzászólás?