Gyógygomba kalauz


Martin Powell: Egyszerű kalauz a gyógygombákhoz

A gombák előnyös hatásait az egészségre és jó tápértéküket már régóta ismerjük, de a modern tudomány most számos gombafaj terápiás tulajdonságait is megerősíti.

Erről olvashatsz ebben a tanulmányban.

A szerzőről

Martin Powell biokémikus és kínai gyógynövény szakértő, aki a gombák táplálkozásra való felhasználásával foglalkozik több mint 20 éve. A University of Westminster-en tanít, és a Klinikai kalauz a gyógygombákhoz szerzője.

Klinikai praxisának gyakorlása mellett folytatja a gombák egészségre gyakorolt hatásának kutatását, és szemináriumokat tart klinikai alkalmazásukról orvosoknak és más egészségügyi dolgozóknak az Egyesült Királyságban és szerte a világon.

Figyelmeztetés

Az e könyv által tartalmazott információ kizárólag oktatási célokat szolgál, és nem arra szánták, és nem is használható arra, hogy diagnosztizáljon vagy kezeljen bármilyen betegséget. Bárki, aki bármiféle tüneteket tapasztal, diagnosztizálták egy betegségre, vagy gyanítja, hogy az, orvoshoz kell fordulnia, vagy más megfelelően képzett egészségügyi szakemberhez. Az Olvasónak nem szabad azt feltételeznie, hogy attól, hogy ártalmas reakció vagy kölcsönhatás nem kerül említésre e könyvben, minden gyógyhatású gomba használata mindig biztonságos.

Ha azt gyanítja, hogy ártalmas reakciót él át egy gombától vagy gombá(k) és gyógyszerek kombinációjától, akkor azonnal konzultáljon egy megfelelően képzett egészségügyi szakemberrel! Háziorvosát mindig tájékoztatnia kell arról, ha bármilyen táplálékkiegészítőt kezd szedni.

Sem a szerző, sem a kiadó nem vállal felelősséget semmilyen személy veszteségéért, sérüléséért vagy káráért, melyet közvetlenül vagy közvetve az e könyvben lévő információ okozott vagy fog okozni.

Gyógygomba kalauz – instant egészség

 

Forrás: gyogygomba.com

A fordítás az alábbi kiadás alapján készült:

Copyright © Martin Powell 2013

The right of Martin Powell to be identified as author of this work has been asserted in accordance with the Copyright, Designs and Patents Act 1988

All rights reserved. No part of this book may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording or otherwise, without the prior permission in writing of the publishers.

First published in 2013 by Mycology Press, an imprint of Bamboo Publishing Ltd.

ISBN 978-0-9566898-1-8

Book Design by CreativeCo Ltd.

35A Monument Business Park, Chalgrove, Oxfordshire OX44 7RW

Hungarian translation by: Fábián Attila

Comments are closed.