Maca Vita Café


Esemény előtti kávé

maca-vita-cafe_bigEgzotikus és felejthetetlen ízharmónia, vágyserkentő és kedélyjavító hatás a fontos esti találkozók előtt/közben/után!

Életerő – Energiabomba!

Instant férfierő

A csúcsminőségű kávéhoz ganodermát, ginszenggyökeret (Panax ginseng ) és Maca (Lepidium Meyenii) port is kevertek.

„Segít emberré lenni és annak maradni a hétköznap gondok között.” dr. Kmeth Sándor a ginszeng lélektani hatásáról

Tápanyagtartalom: 100 g termékben 21 g termékben
Energia 442 kcal 92,82 kcal
Szénhidrát 80,9 g 16,9 g
Fehérje 3 g 0,6 g
Zsír 11,8 g 2,5 g
Transz-zsírsav (< 0,1%) nem kimutatható
 • Megnevezés:

  Maca Vita Café

 • A doboz tartalma:

  20 tasak x 21g

 • Fogyasztói ár:

  8.260 Ft /doboz (413 Ft /tasak)

 • Törzsvásárlói ár:

  6.455 Ft (323 Ft /tasak)

 • Megrendelés:itt

Az úgy volt…
… Az előző kávés cégemnél is a ginszenges kávé volt a kedvencem. Bár kicsit zavart az erőteljes illataroma, de a hatása felülmúlhatatlan!
Aztán nekünk is lett egy ginszenges–tongkat-alis, szuperkirályságos kávénk! Lehet, hogy én voltam a legnagyobb fogyasztó, így igen érzékenyen érintett, hogy Európában nem lehetett tovább forgalmazni…
Új kedvenc után kellett néznem.
Ma már nem szeretek vitázni, de (Maca)Vitázni annál inkább!!!

Az afrodiziákumokról azt tartják, hogy fogyasztásuk, élvezetük nagymértékben fokozza a nemi vágyat fizikai vagy pszichés úton/módon.

Állítólag a ginszeng az egyik leghatékonyabb afrodiziákum, a neve is azt jelenti: férfigyökér.

Élénkítő és kiegyensúlyozó hatása közismert, segít ellazulni és higgadtan kezelni a stresszhelyzeteket, fogyasztásának köszönhetően könnyebben engedjük el a problémákat.

Támogatja az immunrendszer egészséges működését is, így sikerrel védekezhetünk vele a fenyegető betegségek ellen. Ázsiában fiatalító szerként is ismerik, így ha abból indulunk ki, hogy egy egészségesebb szervezet termékenyebb, illetve szexuális működése kiegyensúlyozottabb – akkor minden lehet afrodiziákum, ami az egészséget szolgálja.

A (koreai) ginszeng (Panax ginseng):
A ginszeng az ázsiai kontinens legnagyobb becsben tartott gyógynövénye. Lágyszárú, évelő növény, mely a Koreai-félsziget északi és a mai Kína északkeleti részének magas hegyeiben őshonos. Az ázsiai országok közül Dél-Koreában termesztik a legnagyobb mennyiségben. A hagyományos kínai gyógyászatban
a ginszeng gyökerét használják, amely az előállítás módjától függően lehet vörös vagy fehér.

Főbb hatóanyagai:
2–3% triterpénszaponin ginzenozidok
0,05% illóolaj (limonén, citrál, stb. tartalommal)
poliszacharidok (pl. keményítő, panaxánok, ginzenánok)
poliacetilének (falcarinol, panaxinol, panaxadol, panaxatriol)
peptidoglükánok (panaxan A–U), stb.

A ginszeng gyökér a VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben és a 6. Európai Gyógyszerkönyvben is megtalálható, melynek elismert gyógyhatásai a következők:
Adaptogén (nem toxikus, emeli a szervezet ellenálló képességét a különböző stresszorokkal szemben, legyenek azok fizikai, kémiai vagy biológiai eredetűek).
Regulátor (normalizálja a szervezeti funkciókat: túlműködés esetén csökkenti, alulműködés esetén fokozza a szervezet funkcióit).
Tonizál, javítja a fizikai teljesítőképességet, a központi idegrendszert stimulálja, a testi és szellemi megterhelés következtében előálló korai kimerülés ellen hat, javítja a memóriát, fokozza a szervezet nem specifikus ellenálló képességét, fokozza a szervezetben az RNS és a fehérje szintézist, általában az anabolitikus (felépítő) folyamatokat.
Hatással van a szexuális életfolyamatokra, növeli a sperma produkciót, növeli a libidót, segíti a merevedést, de nem növeli a coitus frekvenciáját.

Ajánlott napi adagja rövid ideig történő alkalmazás esetén: 0,5–2,0 g, hosszabb távon történő alkalmazás esetén: 0,4–0,8 g.

FONTOS: a fenti megállapítások a ginszeng gyógynövényre és nem a kávékeverékre vonatkoznak!!!
FONTOS: a ginszeng jól tolerálható, mellékhatások ritkán fordulnak elő.

Kávé s szex

Esemény előtti kávé

A Macát, a Maca Vita kávét Kazinczi Feriék Casanova kávénak hívják. Batta Móni így ír erről:
„A DXN a Maca gyökér a – hagyományos, nálunk is ismert – ginszeng por és a ganoderma együttes hatásával egy igazán élénkítő, vitalitással feltöltő, kellemes itallal ajándékoz meg mindenkit, aki otthonosan mozog a különleges ízek világában.
Ha egy stresszes nap elé nézünk, akkor mindenképp javasolt egy csésze finom, forró Maca Vita kávé elfogyasztása.
Ez a kávé az eseménydús éjszakák kihagyhatatlan kelléke!”

Komolyan mondom:

A macát (perui zsázsát) kizárólag az Andok 4–5000 méter magasan fekvő területein termesztik. A növény aranyló, vöröses, lila, kék, fekete vagy zöld színű gyökere a régió különösen nagy becsben tartott élelmiszere.

Főbb hatóanyagai:

Szénhidrátok (60%) fehérjék (10%) étkezési rostok (8,5%), zsír (2,2%) valamint uridin, almasav és benzoil- származékai, glükozilonát. Ásványi anyagokban és zsírsavakban gazdag, emellett aminosavakat és különböző poliszacharidokat tartalmaz.
Két különleges hatóanyaga az (1R, 3S)-1-metiltetrahidro-karbolin 3-karboxilsav, amely a központi idegrendszerre hat és a p-metoxibenzil izotiocianát, melyet vágyserkentő hatásúként (afrodiziákum) tartanak számon.

Hallottad, hogy:
• a Maca Vita Caféban kevesebb mint 3 g instant kávépor van, ennek ellenére a benne található ginszengpor és Maca-por miatt ez a DXN leginkább élénkítő hatású kávéja?
• a Maca Eucafe és a Maca Vita Cafe kifejlesztésében a DXN európai munkatársai is közreműködtek?

A maca növény gumójáról is sokan állítják, hogy afrodiziákum, egyes kutatások szerint fokozza a spermaszámot, a spermák életképességét és segíthet a menopauza kellemetlen tüneteinek enyhítésében.

Egyes források adaptogén növényként emlegetik (vagyis csak akkor hat, ha szükség van rá, és úgy, ahogy szükség van rá).

Mire való tehát a Maca?
Általános vitalizáló szerként, betegségek utáni lábadozás idején, házi állatok és az ember termékenységének fokozására alkalmazzák, valamint az inkák fogyasztották erejük növelésére háborúba indulás előtt.” Hajdu Zsanett biológus

Ezek a terméktapasztalatok azonban sok esetben tudományosan nem bizonyítottak. Bár gyanítom, hogy akinek bejön a Maca, nem foglalkozik holmi tudományos értekezésekkel!

Figyelj csak! Itt a bizonyíték!

vissza a főoldalra

Mentés

One Response to Maca Vita Café

 1. Nagyi szerint:

  Édesem, ezt INNI kell, nem hinni!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .