Zhi Mocha


Boldog kávé csokiimádóknak

zhi_mocha1Instant csoki s kávé az ínyenceknek*

Ha szükséged van némi plusz energiára!

A fenséges ízű Zhi Mocha válogatott kávészemekből készült instant kávépor, ganodermakivonat és kakaópor keveréke.

Instant boldogság

Kávé és csoki? Bűnös élvezetek a négyzeten? Egyet se félj! A gyógygomba közömbösíti, amit a koffein és a csoki esetleg elrontana.

Csak élvezd!

*A szponzorom kedvenc kávéja!

Tápanyagtartalom: 100 g termékben 21 g termékben
Energia 442 kcal 92,82 kcal
Szénhidrát 76,2 g 16g
Fehérje 5,5 g 1,16 g
Zsír 12,7 g 2,67 g
Transz-zsírsav 0,2 0,04
  • Megnevezés:

    Zhi Mocha

  • A doboz tartalma:

    20 tasak x 21g

  • Fogyasztói ár:

    7.080 Ft /doboz (354 Ft /tasak)

  • Törzsvásárlói ár:

    5.530 Ft (277 Ft /tasak)

  • Megrendelés:itt

A

kakaó

a mályvafélék családjába tartozó faj. Gyümölcse, a kakaóbab fontos élelmiszeripari alapanyag: ez a kakaóvaj, a kakaópor és a csokoládé alapanyaga.
A kakaót a közép-amerikai indiánok (maják, aztékok, olmékok stb.) szentként, a belőle készült italt pedig az istenek italaként tartották számon.
A kakaó főbb hatóanyagai: fermentált magban 1–2% teobromin, 0,2–0,3% koffein, nyomokban teofillin, kb. 5% katechincserzőanyag, polimer procianidin, 50–60% zsíros olaj.
A kakaót elsősorban fűszerként használják. A wellness-iparban a csokoládémasszázs is igen elterjedt a magas kakaóvaj tartalmú csokoládéban található hatóanyagok bőrtisztító, ápoló és méregtelenítő hatása miatt. A kakaóvaj teobromin tartalmánál fogva külsőleg segíti a zsírégető folyamatokat. A flavonoidok gátolják a bőr öregedéséért felelős szabadgyökök képződését.
Egyéb jó tulajdonságai: A kakaó gazdag flavonoidokban, ami a szív- és érrendszerre van jó hatással. A flavonoidok antioxidánsként viselkednek. Az utóbbi években a tudósok megállapították, hogy az antioxidánsokban gazdag ételek rendszeres fogyasztása csökkenti az olyan – véredényekhez kötődő – problémák kialakulásának veszélyét, mint például a magas vérnyomás, agyvérzés és egyéb szívbetegségek.

A

ganoderma

jó tulajdonságai: A modern tudomány felfedezte, hogy mennyire kiválóan tudnak a szervezetre hatni a ganodermában fellelhető tápanyagok, és milyen előnyösek az egészségre nézve. A ganodermában megtalálható aktív alkotóelemeket, gyűjtőnéven „semlegesítő elemeknek” nevezték el. A „semlegesítő elemek” olyan tápanyagok, melyeknek gyógyító, terápiás hatásai vannak. Az aktív alkotóelemek a következők: poliszaharidok, triterpének, adenosin, szerves germánium. Tulajdonságaik a következő előnyökkel járnak:

  1. kiegyensúlyozzák az immunrendszert
  2. javítják a vérkeringést
  3. növelik a testben az oxigénszintet
  4. semlegesítik a test savasságát.

A

kávé

(a benne található koffein miatt) – mérsékelt fogyasztás mellett – serkenti a központi idegrendszer és a szív működését, értágító, emellett vérnyomást emelő hatású, fokozza a fájdalomcsillapítók hatását, továbbá gyomornedv elválasztást fokozó, légzőközpont izgató. A kávéban található klorogénsav epe- és vizelethajtó. Az utóbbi években végzett klinikai vizsgálatok eredményei azt a feltevést erősítik meg, hogy a kávé fogyasztása korántsem olyan káros, mint azt sokan gondolják. Egy nemrégiben végzett epidemiológiai vizsgálat eredménye szerint ugyanis a kávé hatóanyagai csökkenthetik az epehólyag-bántalom kialakulásának esélyét, antioxidáns hatású polifenoljai révén pedig legalább olyan figyelmet érdemel, mint a tea vagy a fokhagyma!

vissza a főoldalra

One Response to Zhi Mocha

  1. Nagyi Nagyi szerint:

    Tudod, Aranyom, én úgy vagyok ezzel, hogy én már élvezni akarom az életet! Az én koromban nem volt csokiskávé. Volt csoki meg volt kávé. Az kettő vétkezés. Hát nem jobb akkor egyben letudni?!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..